ГРОШІ

З Переяслава до Києва дістатися стане простіше, але дорожче: маршрути та ціни

Із завтрашнього дня з Переяслава до Києва зросте кількість рейсів, але проїзд подорожчає. Як тепер їздитимуть автобуси та скільки це коштуватиме?

З 27 квітня дістатися з Переяслава до Києва стане ще легше. Інформатор повідомляє, що автобуси їздитимуть частіше.

  • Автостанція “Переяслав” (біля АТБ) – 5:00-17:00;
  • Київ, станція метро “Позняки” – 8:00-20:00.

Від станції метро “Позняки” відправляється автобус до зупинки “Дівички-1” о 19:00, а зі станції “Дівички-1” до Києва – о 6:00. Крім того, відновлюється робота на маршруті “Переяслав – Пристроми – Київ Позняки”. Відправлення із Переяслава о 5:00, із Києва до Пристром – о 18:00.

Зросте й ціна за проїзд. У зв’язку із зростанням цін на дизельне пальне на маршруті “Переяслав – Київ” із 27 квітня вартість проїзду становитиме 100 гривень (до цього було 75). Перевізники пояснюють, що стрімке зростання цін на дизельне пальне на 38% та запчастини до автобусів ставить їх у складне становище стосовно виконання власних зобов’язань перед пасажирами. Щоб не допустити транспортного колапсу, довелося переглянути розмір тарифу.

Керівник переяславського підприємства “АвтоПасЛайн” Олександр Пасічник повідомляє, що вартість на проїзд розроблена із урахуванням ситуації в Україні, рекомендацій Київської обласної військової адміністрації, соціальної, економічної доцільності та купівельної платоспроможності пасажирів.

Нагадуємо, що з 1 травня в Переяславі здорожчає проїзд у громадському транспорті. Вартість зросте із 7 до 10 гривень.

Нагору