ЖИТТЯ

Вікторія, Кіра, Марк – так у квітні називали малюків на Переяславщині: статистика ДРАЦСу

Протягом квітня 2022 року на Переяславщині одружилася 41 пара та народилося 29 немовлят. Детальна статистика народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей – в статистиці ДРАЦС.

З 1 по 30 квітня в Переяславі зареєстрували 29 немовлят, з яких  15 хлопчиків та 14 дівчаток. Поширеними іменами для дівчат були Вікторія, Владислава та Кіра, для хлопчиків – Макар і Марк. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклала 41 пара. Наймолодшими нареченими стали чоловік 2001 р.н. та дружина 2004 р.н., а найстаршими – чоловік 1964 р.н. та дружина 1964 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 19 років. Розірвала шлюб протягом квітня одна пара. Два чоловіки та одна жінка з Переяслава змінювали призвіща.

Минулого місяця зареєстрували 98 смертей (44 чоловіки та 54 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 94-річна жінка, а наймолодшим – 33-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району наймолодшому померлому був 31 рік, а найстаршій – 98 років.

Наголошуємо, що ДРАЦС Переяслава працює з вівторка по суботу. У понеділок заклад приймає лише реєстрації смерті.

Нагадуємо, що в Переяславі влаштували відеочелендж про безпеку. Як долучитися, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору