ЖИТТЯ

Наркотики, ДТП та погрози: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 5 травня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:45. Студеники (Студениківська ТГ). Поліцейські виявили в чоловіка 1998 р.н. 5 г наркотичної речовини рослинного походження. За цим фактом відкрили провадження за статтею 310 ККУ (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

14:19. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що її 52-річний брат неадекватно поводиться, постійно вчиняє сварку, вимагає в батька кошти та погрожує їй. Наразі триває перевірка, після якої вирішуватимуть, як саме чоловіка притягуватимуть до відповідальності.

15:40. Студеники (Студениківська ТГ). Правоохоронцям повідомили про ДТП за участі автомобілів Iveco та Ford Transit. У поліції повідомили, що учасники аварії розібралися без втручання правоохоронців.

16:42. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про ДТП неподалік автостанції. Учасники – автомобілі Mercedes та ГАЗ. У відділі поліції нам повідомили, що від написання заяви щодо цієї події відмовилися.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та дві в селі Стовп’яги (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно в Переяславі сталася ДТП поблизу школи №4. Зіткнулися дві машини. Одну постраждалу забрали до лікарні.

Нагору