ЖИТТЯ

Конфлікт з переселенкою та затримання теробороною: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 40 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 і 8 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 40 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7 травня, 14:27. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці Шкільній біля ресторану “Діброва” лежить чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на місце події, правоохоронці не виявили чоловіка. Зателефонували до заявника, останній повідомив, що той пішов у невідомому напрямку.

7 травня, 15:01. Пристроми (Студениківська ТГ). Тероборона затримала чоловіка без документів на мосту, який пролягає через річку Трубіж. Він сказав, що йде з Києва до Харкова. Поліціянти, прибувши на місце події, перевірили чоловіка у базі даних та відпустили.

8 травня, 0:53. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця, переселенка із Сходу, повідомила, що до неї прийшов власник будинку, в якому вона тимчасово проживає. Чоловік вигнав її та не хотів віддавати документи й речі. Згодом вона телефоном сповістила, що конфлікт врегулювали мирним шляхом, тож допомоги поліції не потребує.

9 травня, 6:36. Переяслав. Біля дачного кооперативу “Троянда” поліція зупинила трактор, який перевозив у причепі деревину без документів. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом поліціянти зібрали необхідні матеріали.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті у Переяславі (ненасильницькі та не після нещасних випадків).

Нагадаємо, що 8 травня на Переяславщині сталося зґвалтування. Кривдник був раніше судимий. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору