ЖИТТЯ

Домашнє насильство та авто в паркані: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 9 травня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:31. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її доньок в центрі міста побив знайомий 14-річний хлопець. Як розповіла жінка, у молодшої доньки гематома під оком, а у старшої – на губі. Поліцейські відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

18:29. Вовчків (Переяславська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що в полі ходить підозрілий чоловік із металошукачем. Заявник зазначив, що не знає, чи ця людина щось викопує, чи навпаки – закопує. У відділу поліції повідомили, що особу перевірили й порушень не виявили.

18:34. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. За словами заявника, водій автомобіля Lanos не впорався з керуванням та в’їхав у дерев’яний паркан його будинку. На місці події поліцейські відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

10 травня, 1:11. Вінинці (Циблівська ТГ). Жінка повідомила поліції, що її співмешканець поводиться агресивно, буянить, наніс їй тілесні ушкодження. На місці події правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Винуватця притягнуть до відповідальності.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): п’ять у Переяславі та одну в Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що вчора вранці стало відомо, що на Переяславщині чоловік скоїв самогубство. Передсмертної записки не залишив.

Нагору