ЖИТТЯ

Збірна України з футболу проведе перший матч цього року: де дивитися

Збірна України з футболу сьогодні зіграє з німецькою “Борусією”. Матч можна буде подивитися онлайн.

Триває підготовка збірної України з футболу до матчів плейоф відбору на чемпіонат світу 2022 року та групового етапу Ліги націй, які відбудуться у червні. У півфіналі плейоф із Шотландією наша національна команда мала зустрітися ще 24 березня, однак через війну гру перенесли на 1 червня. Про це повідомляє Інформатор.

У рамках підготовки до надважливих офіційних матчів збірна України проведе кілька товариських. Зокрема, вже сьогодні, 11 травня, зіграє у Німеччині з менхенгладбахською “Борусією”. Це буде першим поєдинком нашої збірної в цьому році. До слова, всі кошти, зароблені від матчу, господарі передадуть на потреби України в умовах війни. Вболівальники зможуть побачити цю гру у відкритому доступі.

Матч розпочнеться о 21:45. В Україні його транслюватимуть на телеканалах “Футбол 1” та “Індиго TV” (тимчасовий транслятор контенту каналу “Україна”), а також на платформі oll.tv. Крім того, спаринг можна буде подивитися на YouTube-каналі УАФ.

На травень запланували ще кілька товариських зустрічей. Відомо офіційно, що 17 травня Україна зіграє з італійським “Емполі”, а 18-го – з хорватською “Рієкою”.

Нагадаємо, що у Переяславі проведуть майстер-класи для дітей та батьків. Для переселенців вони будуть безкоштовними.

Нагору