ЖИТТЯ

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі: обвинувачений залишається під вартою

Суд продовжив обвинуваченому у вбивстві Кирила Тлявова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розгляд справи триває.

11 травня суд продовжив обвинуваченому у вбивстві 5-річного переяславця Кирила Тлявова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомила правозахисниця Аліна Боднар у Facebook, посилаючись на інформацію від бабусі хлопчика, передає Інформатор.

За її даними, екс-поліцейський із Переяслава Іван Приходько залишиться в СІЗО ще на два місяці. Судовий розгляд справи відновлено, сьогодні має відбутися чергове засідання.

31 травня 2019 року в Переяславі співробітники поліції під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти по металевих банках та інших предметах. Одна з куль влучила в 5-річного Кирила Тлявова, який у цей час перебував на дитячому майданчику біля будинку. Хлопчик помер у лікарні через три дні.

Арештували трьох підозрюваних: Володимира Петровця, Івана Приходька і Дмитра Кривошею. У грудні 2019 року прокуратура передала справу до суду. ДБР вручило Приходьку підозру у “вбивстві, вчиненому із необережності”. Слідство вважає, що саме він смертельно поранив Кирила. Зараз лише Приходько перебуває в СІЗО під вартою. Петровець і Кривошей вийшли під заставу на початку 2020 року.

Нагадаємо, що нещодавно на Переяславщині чоловік згвалтував вагітну жінку. Його затримала поліція.

Нагору