ЖИТТЯ

Незаконний вилов риби, наркотики та шахрайство: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 20 травня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:07. Світанок (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що вона в приміщенні “Укрпошти” сплатила кошти за спожитий природній газ, але оплату працівники пошти не провели. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ (Шахрайство).

11:21. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка повідомила поліції, що 19 травня, близько 16:00 невідома особа, скориставшися довірою заявниці, заволоділа її коштами в сумі 30 000 гривень. Правоохоронці відібрали заяву. Проводиться перевірка.

11:33. Переяслав. Чоловік розповів полії, що близько 20 осіб у військовій формі на базі відпочинку виносять з орендованого ангару речі – вогнегасники, намети, вироби з деревини. Зі слів заявника, люди сказали, що хочуть зайняти це приміщення. Наразі проводиться перевірка.

12:38. Ковалин (Дівичківска ТГ). Працівник поліції під час поверхневої перевірки виявив у чоловіка 1992 р.н. поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору. Пізніше стало відомо, що в чоловіка було 10 г коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18:40. Переяслав. Надійшов рапорт від працівника поліції про те, що в Переяславі зупинили чоловіка 1996 р.н. Під час перевірки в нього виявили 5 г коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21 травня, 6:12. Переяслав. Працівники патрульної поліції затримали двох осіб, які на річці Дніпро ловили рибу за допомогою сіток. Правоохоронці провели огляд місця події.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в селі Стовп’яги (Дівичківської ТГ).

Нагадуємо, 2 березня житель Переяслава пішов з дому й до цього часу не повернувся. Його шукає поліція.

Нагору