ЖИТТЯ

Шотландія – Україна: де дивитися онлайн історичний матч національної збірної з футболу

Футбольна збірна України бореться за вихід на чемпіонат світу. Де дивитися півфінал проти Шотландії?

Сьогодні, 1 червня, збірна України з футболу проведе свій перший офіційний матч у 2022 році. Багато хто вважає його історичним, адже перемога у ньому надважлива для морального духу всієї країни, яка живе в умовах війни. Україна у півфіналі плейоф за вихід на чемпіонат світу-2022 зіграє на виїзді із Шотландією. Той, хто переможе, у фіналі 5 червня протистоятиме збірній Вельсу. Про це повідомляє Інформатор.

Матч Шотландія – Україна розпочнеться на стадіоні “Гемден парк” у Глазго о 21:45 за київським часом. Українці зможуть його побачити на таких ресурсах:

  • на телеканалах “Футбол 1” та “Індиго TV” (тимчасовий транслятор контенту каналу “Україна”)
  • на платформі oll.tv.

Зазначимо, що Україна, потрапила до стикових матчів за вихід на ЧС-2022, посівши друге місце (12 очок) у групі D з Францією, Боснією та Герцеговиною, Фінляндією та Казахстаном. Шотландія з 23 пунктами стала другою у квартеті F з Данією, Ізраїлем, Австрією, Фарерськими островами та Молдовою.

Букмекери вважають фаворитом у сьогоднішньому матчі Шотландію. На її перемогу в основний час пропонують коефіцієнт 2,4, потенційний успіх України оцінююють в 3,35. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,15. Ймовірність того, що шотландці пройдуть до фіналу плейоф, має коефіцієнт 1,71, а підсумковий успіх України – 3,35 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність).

Чемпіонат світу в Катарі розпочнеться 21 листопада. У ньому протягом місяця змагатимуть 32 найсильніші збірні планети. Переможець “нашого” плейоф (або ж Україна, або ж Шотландія, або ж Вельс) потрапить у групу до Англії, Ірану та США.

Нагадаємо, що ми запитали у жителів Переяслава, яку музику вони слухають. Дивіться наш відеосюжет.

Нагору