ЖИТТЯ

Погода на 13 червня: у Переяславі зранку буде сонячно, а вдень хмарно

У Переяславі сонячно буде в першій половині дня. Максимальна температура – 25 градусів тепла.

У понеділок, 13 червня, у Переяславі в першій половині дня буде сонячно. О 15:00 на небі з’являться хмари і протримаються до вечора. Найнижча температура буде вранці – 17 градусів тепла. Температура повітря вдень – 25 градусів із позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 3-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 52 та 89 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 червня – 16 годин 20 хвилин. Завтра день стане на одну хвилину довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:44, а захід – о 21:04.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1946 році – 33,6 градуса тепла, а найнижчу в 1905-му – 5 градусів з позначкою плюс.

Народні прикмети:

13 червня вшановується пам’ять мученика Єрмія. У народі Єрмія називали Розпрягальником. Це було обрядове народне свято. Вважалось, що в цей день слід закінчувати посів. Наші пращури прислуховувались до зозулі, якщо вона в цей день кує – хороша погода буде. Також звертали увагу на росу – чим більше її ввечері, тим завтра жаркіше буде.

Нагору