ЖИТТЯ

Релігійний конфлікт на Трійцю та неправдивий виклик: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 і 12 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12 червня, 0:40. Леляки (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що її внук з другом о 22:00 попереднього дня пішли на озеро по зелень. Друг повернувся побитий, а де внук заявниці, не знає. Прибувши на місце події, поліціянти вказаної адреси не виявили. Згодом поліції повідомили, що хлопця знайшли.

8:16. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що у сільському храмі розпочалась служба до Трійці, де були близько 30 людей з боку ПЦУ та з десяток від УПЦ московського патріархату. Між ними виник словесний конфлікт. Його зрештою врегулювали, із заявами до поліції ніхто не звертався.

16:52. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції, що авто ВАЗ в’їхало в його гараж. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

12 червня. 18:34. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що біля будинку викрали мопед його знайомої. Прибувши на місце події, поліція встановила, що інформація не підтвердилася. Заявника притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб), що передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): п’ять у Переяславі та одну в Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі за вихідні сталось дві пожежі трав’яного настилу. Відео з місця подій дивіться тут. 

Нагору