ЖИТТЯ

Музичні вечори просто неба в Переяславській громаді тривають: афіша заходів

У Переяславській громаді й надалі влаштовують музичні вечори просто неба. Де саме та в який час можна послухати музику наживо?

У Переяславі та в Гайшині можна відвідати музичні вечори. Гості зможуть відпочити на концертах вокально-інструментального ансамблю “SUNSHINE BAND” та кавер-бенду “РАДОГРАЙ”. Афіша найближчих заходів – у публікації Інформатора.

“SUNSHINE BAND” у Гайшині

Де: Гайшин, стадіон

Коли: 16 червня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Сьогодні, 16 червня, на стадіоні в селі Гайшин відбудеться музичний вечір. Слухачі зможуть насолодитися музикою вокально-інструментального ансамблю “SUNSHINE BAND”. Захід організовано за підтримки КЗ “Переяславський ЦКМ”.

“SUNSHINE BAND”

“РАДОГРАЙ” у Переяславі

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 18 червня, 19:00

Ціна: безкоштовно

У вечір суботи, коли надворі вже не буде спекотно, переяславці зможуть насолодитися музикою просто неба. Місцевий кавер-бенд “Радограй” допоможе вам відпочити. Організовують цей музичний вечір відділ культури Переяславської міської ради й Центр культури та мистецтв.

“РАДОГРАЙ”

Нагадуємо, що влітку переяславці не лише об’їдаються морозивом та сидять під кондиціонерами, а ще й проводять час із користю для здоров’я. Інформатор підготував фоторепортаж, у якому видно, що містяни вміють активно відпочивати.

Нагору