ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли трава та ліс: відео

На Переяславщині сталися дві пожежі. Горіли трав’яний настил та лісова підстилка.

У п’ятницю, 17 червня о 11:25 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) на вулиці Центральній. На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 11:40 рятувальники прибули на місце події. Розвідка за зовнішніми ознаками виявила, що горить трава на площі 0,2 га. Локалізували вогонь о 11:50, а ліквідували – о 12:00 на тій же площі. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 20:40 надійшло повідомлення про загоряння лісу в Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) у дачному кооперативі “Меліоратор”. На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб.

О 20:54 рятувальники прибули та виявили, що горить лісова підстилка на площі 0,1 га. Локалізували вогонь о 21:02, а ліквідували – о 21:11 на тій же площі. Ніхто не постраждав. Причини загоряння встановлюють.

Нагадаємо, що 16 червня на Переяславщині горіла суха трава. Була загроза житловим будинкам. 

Нагору