ЖИТТЯ

На війні загинув житель Переяславщини Михайло Ібрагімов

Переяславщина втратила ще одного захисника. Він загинув, обороняючи нашу країну.

У зоні бойових дій, мужньо і стійко захищаючи нашу Батьківщину, загинув Мухаммед (Михайло) Ібрагімов, житель села Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Він – учасник АТО, із 2014 року брав участь у воєнних діях на Донеччині. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку facebook Студениківської громади.

Тоді ж до 53 механізованої бригади, куди розподілили Мухаммеда(Михайла), прийшла і його мама Олена Ібрагімова, бо не змогла бути далеко від сина. ЇЇ підтримка і материнська молитва не раз виводили його живим із бою. Силі і хоробрість дивувала побратимів, а мама була справжньою захисницею України і сина. Вона не берегла себе і зараз лікується від важкого поранення в госпіталі, а її син, Михайло, загинув від рук рашистів.

“Він від народження носив ім’я Мухаммед, але був українцем до останньої краплі крові, до останнього подиху, до останньої миті життя, яке віддав за Україну. Йому було всього 28 років, він був воїном, достойником, побратимом, сином, чоловіком. Вдовою залишилася молода дружина, втратила сина мама Олена і мати Україна! Громада у співчутті низько схиляє голову перед родиною. Наш біль, як безкінечна рана…”, – зазначила голова Студениківської ТГ Марія Лях.

Раніше ми повідомляли, що на війні загинули Олег Романенко та Михайло Хрумало із Переяславщини.

Нагору