ЖИТТЯ

ДТП з авто, скутером та велосипедом – є постраждалі: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 27 червня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:25. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що купив на АЗС талони на дизельне паливо, але вони виявились не дійсні. Заяву направили до Бориспільського РУП.

13:35. Переяславське (Студениківська ТГ). Офіцер громади повідомив, що на трасі Київ-Харків затримали осіб, які незаконно вирубували деревину дуба. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

13:40. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що відома особа шахрайським способом через сайт “ОЛХ” заволоділа 800 гривнями. За цим фактом відкрили провадження за ч.1 ст.309 ККУ (Шахрайство).

16:09. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці Богдана Хмельницького на перехресті сталася ДТП. Зіткнулись автомобіль, скутер та велосипед. Внаслідок цього постраждали дві дівчини. Наразі тривають слідчі дії.

16:21. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні автовокзалу лежить п’яний чоловік. Йому надали допомогу працівники швидкої.

19:55. Переяслав. Заявник повідомив, що в магазині “Фора” невідомий чоловік випив алкоголь. Ситуацію врегулювали мирним шляхом.

28 червня, 7:15. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусідські собаки за ніч подушили 30 її курчат. Від написання заяви зрештою відмовилась.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 29 березня чоловік із Переяславщини хотів перетнути кордон до Румунії, щоб уникнути мобілізації. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору