Переяслав Перейти на сайт

Де зараз шукати роботу: актуальні вакансії на Переяславщині

Деякі містяни вважають, що в Переяславі дуже важко чи навіть неможливо працевлаштуватися. Втім, не всі звертають увагу на вакансії Центру зайнятості – наразі він пропонує 48 актуальних посад.

Станом на 29 червня у базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості є 48 вакансій. За період з 1 січня по 29 червня до Центру зайнятості звернулося 1326 осіб, з них наразі 650 мають статус безробітних, а отримують допомогу по безробіттю – 583 особи. Працевлаштували протягом цього часу 411 осіб. Про це Інформатору розповіла директорка міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова.

На території громад колишнього Переяслав-Хмельницького району пропонують такі вакансії:

До Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру звернулося ПРАТ “Миронівська птахофабрика” з потребою у кадрах. Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування, соціальні гарантії згідно з трудовим законодавством та своєчасну виплату заробітної плати (орієнтовно – від 15000 гривень на місяць). Пропонує такі посади:

Звернутися за детальнішою інформацією до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості можна за номерами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-17-54 або за адресою вул. Шевченка, 23.

Нагадуємо, що вчора в Переяславі провели урочистості з нагоди Дня Конституції України. Відзначили активних містян та молодь громади. Випускників нагородили золотими та срібними медалями за досягнення у навчанні.

Юлія Кравченко