ЖИТТЯ

ДТП, порізані шини та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 1 липня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:59. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що протягом ночі хтось порізав шини двох колес автомобіля Hyundai Sonata. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Проводиться перевірка.

9:44. Строкова (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що між Студениками та Строковою у полі приземлявся вертоліт на декілька хвилин. Зі слів заявника, вертоліт полетів у сторону Чернігова. Звернення передали до відповідних служб.

11:32. Переяслав. Працівник поліції затримав громадянина 1989 р.н., в якого виявили пакет із наркотичною речовиною, а саме – амфетаміном. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:09. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що у його автомобіль Renault Arkana в’їхав автомобіль Volkswagen. Зі слів заявника, водій Volkswagen був нетверезий. Правоохоронці на місці події відібрали заяву та пояснення, опитали свідків.

15:35. Гребля (Переяславська ТГ). Жінка повідомила поліції, що її побили на річці. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали заяву та пояснення.

21:58. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці жінка втратила свідомість через ДТП. Її госпіталізували до лікарні, де діагностували струс головного мозку, множинні подряпини та закриту черепно-мозкову травму. У відділі поліції нам повідомили, що за фактом ДТП на водія автомобіля Hyundai склали адмінпротокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у селах Циблі (Циблівська ТГ) та Єрківці (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що позавчора а Переяславщині сталася трагедія. Чоловік повісився на мотузці для сушіння білизни у літньому душі.

Фото тематичне

Нагору