ЖИТТЯ

Поліція викрила серійних крадіїв, що обкрадали оселі жителів Київської області: відео затримання

На Київщині правоохоронці викрили серійних крадіїв-гастролерів. Злочинці обкрадали домівки людей у Бориспільському, Бучанському, Фастівському та Обухівському районах області.

В ході проведення низки оперативно-розшукових заходів поліцейські Київщини встановили і затримали зловмисників, що обкрадали оселі жителів Київщини. Працювали крадії на території Бориспільського, Бучанського, Фастівського та Обухівського районів. До складу групи входило п’ятеро осіб – організатор, помічник та три виконавці. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Поліції Київської області.

До приватних будинків та осель громадян злодії проникали шляхом зламу замків, а також віджиму метало-пластикових вікон а дверей. Окрім ювелірних прикрас та готівки крадії забирали велосипеди, електроінструменти та цінне майно. Організатором виявився 42-річний житель міста Запоріжжя, колишній таксист, який планував крадіжки, забезпечував поплічників транспортом, координував дії зловмисників та розподіляв прибутки.

Під час обшуків у помешканнях лиходіїв виявили мобільні телефони, біжутерію, годинники, а також речі, якими злодії користувались під час скоєння крадіжок. Поліцейські перевіряють фігурантів на причетність до скоєння інших злочинів на території України.

Наразі розпочалося досудове розслідування за ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). За скоєне зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадуємо, нещодавно на Переяславщині сталася трагедія. Чоловіка без ознак життя знайшли з мотузкою для сушіння білизни у літньому душі.

Фото з Facebook

Нагору