ЖИТТЯ

У Переяславі на Дніпрі двох людей віднесло від берега на надувному матраці: деталі

Рятувальники витягнули двох людей, яких віднесло від берега на надувному матраці.

2 липня о 17:00 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Київській області надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на річці Дніпро на значній відстані від берега на надувному матраці перебувають двоє осіб. Зазначили, що вони потребують допомоги. Про це повідомляє Інформатор.

О 17:30 особовий склад 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини доставив на берег дівчину 2006 р.н. та хлопця 2002 р.н. На місці події працювали 5 рятувальників особового складу та 1 одиниця техніки.

Користувач Макс Охріменко, який, вочевидь, був учасником цієї події, у коментарях до допису про порятунок написав таке: “Вирішили ми значить з дівчиною поплавати на матрацах. Поплавали… Саме цікаве, що допомоги ніхто не потребував і нас не віднесло, а ми просто плавали. Дякую звісно за “допомогу”, але так кумедно. Але рятувальники молодці, свою роботу виконали на ура”.

Нагадаємо, що на території України 30 червня закінчилася заборона на вилов раків. Скільки, коли та де їх можна ловити, дізнавайтесь тут. 

Нагору