ЖИТТЯ

На Переяславщині в будинок влучила блискавка: на місці події знайшли обвуглене тіло чоловіка

На Переяславщині у дах приватного будинку влучила блискавка. Рятувальники виявили обвуглене тіло чоловіка на місці події.

Сьогодні, 9 липня о 6:05 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про те, що в селі Світанок (Циблівська ТГ) у будинок влучила блискавка, в результаті чого загорівся дах. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 8 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 6:10 заявник повідомив рятувальникам, що загоряння ліквідовано самотужки. Одне відділення 27-ї ДПРЧ повернулося в частину, інше – прибуло на місце події о 6:41. Розвідка виявила задимлення в кімнаті площею 16 кв.м. На дивані знайшли обвуглене тіло чоловіка 1939 р.н. Загоряння локалізували о 6:45, а ліквідували о 6:50. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Будинок врятовано.

Нагадуємо, позавчора на Переяславщині зіткнулися автомобілі ВАЗ та Renault Trafic. Внаслідок аварії постраждала водійка ВАЗ.

Фото та відео надав Денис Порохня

Нагору