ЖИТТЯ

Нічна крадіжка з магазину та зникла жінка: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 10 липня переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:41. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка 1999 р.н. звернулася до поліції з повідомленням про те, що протягом ночі з магазину викрали продукти харчування та цигарки. На місці події  є камери відеоспостереження. Заявниця зазначила, що порядок речей у магазині порушений, все розкидане й побите. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

7:59. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що вночі сусід розмалював фарбою з балончика огорожу гаражного приміщення. Просила направити наряд на місце події. Справу передано на розгляд дільничному офіцеру поліції.

9:26. Переяслав. Поліції розповіли про ДТП за участі автомобілів Ford Kuga та Волга. Правоохоронці прибули на місце події, де заявник повідомив, що в ситуації розібралися самостійно. Складено європротокол.

10:56. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що психічно хворий 22-річний чоловік сказав про намір вчинити самогубство у разі, якщо до нього не приїде швидка допомога. На місце події приїздили медики для надання допомоги.

18:46. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила поліції, що до них приїхала сестра чоловіка 1966 р.н., але два дні тому вона зникла з місця проживання. Заявниця додала, що в її будинку ворота були відкриті навстіж. Пізніше заявниця зателефонувала до поліції й розповіла, що знайшла жінку у знайомих, де вона вживає спиртні напої.

19:44. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що біля магазину за кермом автомобіля ВАЗ водій, котрий перебуває у стані алкогольного сп’яніння. З її слів, він якраз зайшов у магазин. Поліція прибула на місце події, але чоловіка не виявили. Заявниця від зустрічі відмовилася. Авто, на яке вказала жінка було припарковано без порушень ПДР.

22:06. Переяслав. Поліції повідомили, що сталася аварія за участі двох велосипедистів. На місце події викликали наряд для реєстрації ДТП. У відділі поліції нам повідомили, що справу передано на розгляд дільничному офіцеру.

Нагадуємо, що вчора в Переяславі загорівся гараж. Власники боролися з пожежею самотужки.

Нагору