ЖИТТЯ

Погрози вбивства та крадіжка грошей: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 15 липня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:16. Хоцьки (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про крадіжку. Заявник зазначив, що невідомі проникли до будинку, пошкодивши вікна, та викрали 2 тисячі гривень. Поліція провела огляд місця події. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

15:29. Переяслав. Поліції повідомили, що діти віком 5-6 років їхали велосипедом та врізалися в автомобіль ВАЗ. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

22:15. Переяслав. Жінка повідомила, що чоловік з ножем погрожує її вбити. Вона ховалася під столом у кімнаті. На місці події правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

16 липня, 2:53. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що буянить її брат. Порізав руку, викликали медиків. На місці події правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Студениках (Студениківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що вчора у Переяславі також сталася ДТП. На неповнолітнього наїхав автомобіль.

Нагору