ЖИТТЯ

Неправдивий виклик та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 25 липня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:52. Переяслав. Поліції повідомили, що біля лікарні перебуває невідома особа у стані алкогольного сп’яніння. Швидка відмовляється його приймати. Прибувши на місце події, поліціянти доставили чоловіка за місцем проживання та передали родичам.

18:40. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що біля відділення “Нової пошти” під її авто, марки Hyundai Getz вибігла дитина. Після зіткнення з автівкою дитина втекла у невідомому напрямку. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд.

18:44. Козлів (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що протягом ранку викрали її телефон марки Samsung, який стояв на зарядці в будинку. Підозрює сусідського хлопчика. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що телефон знаходиться в будинку і його ніхто не викрадав. Заявниця перебуває у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом на жінку склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). 

21:23. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі Бориспіль-Дніпро, на перехресті авто, марки Volkswagen в’їхало у паркан. Водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом зібрала матеріали стосовно ДТП.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславському (Студениківська ТГ) та в Гречаниках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 25 липня у Переяславі чоловік вкоротив собі віку на дверній ручці. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Нагору