ВЛАДА

“Перший у Переяславі об’єкт європейського рівня”: який вигляд матиме будівля на проспекті Червоноармійців

Виконкомівці дозволили підприємству здійснювати благоустрій прилеглої території на проспекті Червоноармійців у Переяславі. На засіданні показали візуалізацію об’єкту.

Сьогодні, 27 липня, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про надання дозволу ПП “Земля Переяславщини” на здійснення благоустрою прилеглої території біля об’єкту будівництва – будівлі торгівлі по проспекту Червоноармійців, 26а. Про це повідомляє Інформатор.

Головний архітектор Петро Пурденко показав візуалізацію майбутнього об’єкту. Розповів, що там передбачено тротуарну доріжку для пішоходів та місця для паркування. До того ж, він наголосив, що ця будівля закриватиме не дуже привабливий вид на приміщення тепломережі.

З цього питання висловився і міський голова Вячеслав Саулко. Він зазначив, що дуже хотілося б посприяти підприємству “Земля Переяславщини”.

– На мою думку, це, мабуть, перший у Переяславі об’єкт європейського рівня. Я можу уявити які великі кошти туди вкладено, – зазначив Саулко.

Один із членів виконкому Анатолій Фесенко поцікавився чи погоджено з поліцією питання безпеки пішоходів. Петро Пурденко пояснив, що для погодження цього питання потрібно розробити відповідний план-схему. Більшість членів комітету підтримали рішення, у той час як Анатолій Фесенко утримався.

Нагадуємо, що 24 серпня в Україні відзначатимуть 31-у річницю незалежності. Володимир Зеленський сказав, що святкування відбудеться попри війну.

Юлія Кравченко

Нагору