ЖИТТЯ

Шахраї надалі ошукують людей в інтернеті: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 28 липня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:12. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що в неї зникла сумка. Наразі тривають слідчо-розшукові дії.

12:12. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що люди вивозять дрова трактором з причепом. Правоохоронці порушень не виявили, на дрова були відповідні документи.

12:27. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що в його автомобіль Mitsubishi Pajero Sport в’їхало авто Renault. Пізніше за цим фактом написали заяву про нерозгляд повідомлення.

15:36. Помоклі (Ташанська ТГ). Жінка розповіла поліції, що у Facebook перейшла за посиланням “Допомога від червоного хреста”, після чого надала номер свого мобільного телефона та пароль від банківської картки, з якої згодом зняли 3517 гривень. Повідомлення опрацьовуватиме кіберполіція.

17:19. Переяслав. Юнак 2002 р.н. замовив товар в інтернеті, перерахував 5870 гривень, але продавець перестав виходити на зв’язок. Заявник просив поліцейських зв’язатися з цією людиною. Від написання заяви він відмовився.

23:32. Переяслав. Жінка 1991 р.н. повідомила поліції, що чоловік буянить, кидається в бійку. Попросила наряд для написання заяви. У відділі поліції нам повідомили, що справу передали на розгляд дільничному офіцеру.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Харківці (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що Переяславщина втратила ще одного захисника. Володимир Міщенко загинув, обороняючи нашу країну.

Нагору