Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Зникнення військового та крадіжка велосипеда: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 29 липня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:31. Ташань (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що протягом ночі з його пасіки викрали мед, вулик та бджіл. Пізніше стало відомо, що чоловік написав заяву про нерозгляд повідомлення.

14:39. Гайшин (Переяславська ТГ). До поліції надійшла письмова заява від жінки про зникнення її брата. Він – військовослужбовець, який виконував обов’язки на Харківщині. Зі слів заявниці, востаннє виходив на зв’язок 25 травня. За фактом зникнення особи відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство).

20:33. Переяслав. Охоронець повідомив поліції, що на територію лікарні зайшов чоловік, який, ймовірно, перебуває у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Зазначив, що він неадекватно поводиться – качається на газоні, кричить. Ситуацію врегулювали мирним шляхом, заяву за цим фактом не писали.

22:27. Гребля (Переяславська ТГ). Жінка повідомила поліції, що в ресторані гучно лунає музика, а на зауваження ніхто не реагує. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що заклад зачинений, відвідувачів не було. Від написання заяви заявниця відмовилася.

23:07. Переяслав.  До поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда. Заявник зазначив, що залишив його біля магазину. На записах камер спостереження видно, що його забрав невідомий чоловік. Наразі триває перевірка.

30 липня, 2:44. Переяслав. Жінка розповіла, що невідомі проникли на її подвір’я й намагалися потрапити до будинку через вікно. Відомо, що писати заяву та пояснення за цим фактом заявниця відмовилася.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у селі Стовп’яги (Дівичківська ТГ) та по одній у Переяславі та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що з  початку тижня поліцейські Бориспільщини виявили 10 нетверезих водіїв. Зокрема, на Переяславщині п’яний чоловік керував мототранспортом.

Нагору