ЖИТТЯ

Кредит на 20 тисяч та необережне поводження зі зброєю: як минули вихідні для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 46 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 та 31 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 46 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

30 липня, 15:25. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її сторінку в Telegram зламали невідомі особи. Від її імені просять в борг гроші. Звернулась для інформування.

16:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що її сусіди спиляли зелене дерево. Справу передали на перевірку дільничому.

23:12. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на біля магазину невідомі вживають алкогольні напої та порушують комендантську годину. Прибувши на місце події, поліціянти нікого не виявили.

31 липня, 11:22. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що знайомий взяв на його ім’я кредит у сумі 20 тисяч гривень та відмовляється віддавати. Зрештою від написання заяви і пояснень заявник відмовився. Зазначив, що звертатиметься до суду для відшкодування матеріальних збитків. До поліції звернувся для консультації.

22:47. Переяслав. Жінка повідомила, що п’яні сусіди кричать під вікнами. Також вдарили заявницю та її сестру. Справу передали на розгляд дільничого офіцера.

1 серпня, 0:32. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що чоловік 2001 р.н., який проживає у Києві, внаслідок необережного користування пневматичною рушницею 30 липня травмував ліве стегно. Йому надали медичну допомогу та доставили у лікарню Києва.

Також за дві доби поліція зареєструвала сім смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): чотири у Переяслав, по одній у Переяславському (Студениківська ТГ), Виповзках (Ташанська ТГ) та Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що дію комендантської години на Київщині не припиняють. Які терміни, дізнавайтесь тут.

Нагору