ЖИТТЯ

У Переяславі перевернувся автомобіль, постраждав чоловік: як минула доба для поліції

За добу 5 серпня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:30. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява від чоловіка 1951 р.н. про те, що син 1991 р.н. виганяє його з дому та не дає користуватися автомобілем. Машина належить заявникові. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:13. Переяслав. Чоловік 1993 р.н. повідомив поліції, що з його двору викрали мопед Honda Dio. Зазначив, що підозрює чоловіка ромської національності, який ходив біля двору. Пізніше правоохоронці виявили, що крадіжка не підтвердилася. На зявника склали адміністративний протокол за хибний виклик за ст. 183.

21:27. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Заявниця зазначила, що перевернувся автомобіль. Постраждав чоловік 1991 р.н. Йому діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, садна правого передпліччя та лівого ліктьового суглобу. Заяву до поліції учасники аварії не писали.

6 серпня, 0:41. Помоклі (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про зникнення психічно хворого хлопця 2002 р.н. Заявниця зазначила, що раніше він вже зникав, знайомі бачили його в Борисполі. У відділі поліції нам розповіли, що хлопця вдалося знайти без втручання правоохоронців.

Нагадаємо, що у Бориспільському районі розпочалися планові перевірки. Що це означає, читайте за посиланням.

Нагору