ЖИТТЯ

ДТП біля школи та пожежної частини: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 7 серпня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:06. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП біля школи. Зіткнулись автівки Renault Duster та Volkswagen Passat. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

14:34. Соснівка (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що відома йому жінка продає алкоголь у себе вдома. Згодом по телефону він сказав, що перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Від заяви та пояснень відмовився.

16:05. Переяслав. Поліції повідомили, що біля пожежної частини сталася ДТП. Зіткнулись автівки Skoda Octavia та Honda Legend. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП.

16:12. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про ДТП. Зіткнулись ВАЗ та невідоме авто, яке поїхало з місця події. За цим фактом поліціянти відібрали письмову заяву про нерозгляд ситуації.

19:17. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що сталася ДТП – зіткнулись мотоцикл Viper та 9-річна дитина на гіроскутері. Ніхто не постраждав. Учасники події розібрались самостійно.

8 серпня, 1:45. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомі голосно слухають музику та кричать. Прибувши на місце події, поліція порушень громадського порядку не виявила.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 6 серпня у Переяславі зник 11-річний хлопець. Його оперативно розшукала поліція.

Нагору