ЖИТТЯ

14-річна дівчина потрапила до лікарні з важким алкогольним отруєнням: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 15 серпня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:15. Переяслав. Надійшло повідомлення рапорт про справу з приводу пошкодження автомобіля Renault Duster. Її розглядають за статтею ч. 1 ст. 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

11:11. Тарасівка (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що авто LADA врізалось в його паркан та комбайн. Водій відмовився сплачувати збитки. Заяву про розгляд справи не написали.

13:00. Переяслав. Заявник повідомив, про зникнення свого сина, який є військовослужбовцем. Востаннє мав із ним зв’язок, коли 23 червня той був у зоні бойових дій у Луганській області.

15:19. Переяслав. Працівник “Укртелекому” повідомив про крадіжку 70-метрового кабелю вночі. За цим фактом оглянули місце події, відібрали пояснення. Триває перевірка.

16:17. Козлів (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що із його авто викрали iPhone. Поліцейські відібрали пояснення, триває перевірка.

17:00. Переяслав. Надійшло повідомлення, що з підприємства невідомі викрали цукерки на суму близько 10 тисяч гривень. Відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

17:23. Переяслав. Поліції повідомили, що в кущах лежить чоловік без штанів. Прибувши на місце події, поліцейські нікого не виявили.

18:06. Пристроми (Студениківська ТГ). Під час патрулювання поліцейські затримали чоловіка 2000 р.н., який мав наркотичну речовину – амфетамін. Триває перевірка за ч.1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:41. Переяслав. Працівники поліції під час поверхневої перевірки виявили у чоловіка 1999 р.н. згорток з речовиною зеленого кольору, зовні схожої на канабіс. За цим фактом триває перевірка за ч.1 ст. 309 ККУ.

20:01. Переяслав. Медики повідомили, що до лікарні доставили дівчину 2008 р.н. з алкогольним отруєнням тяжкого ступеню. Поліцейські опитали учасників інциденту. Наразі триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що 14 серпня у Переяславі у господарчій будівлі знайшли тіло чоловіка. Деталі – за посиланням.

Нагору