Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Шахрайство на 51 тисячу, отруєння собаки та побиття бабусі: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 18 серпня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:50. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її кредитної картки невідомі зняли 14 тисяч гривень, а із зарплатної – 37 тисяч гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

14:57. Переяслав. Жінка повідомила, що її онук вчиняє сварку, вдарив її. Медична допомога не знадобилася. Справу передали на розгляд дільничому.

15:45. Переяслав. Надійшло повідомлення про звернення чоловіка: на його думку, сусідка отруїла його собаку. Справу передали на розгляд дільничому.

19:03. Переяславське (Студениківська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що за кермом автомобіля ВАЗ селом швидко їздить малолітня людина без водійського посвідчення. Заявник заяву писати відмовився.

19:49. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що її 13-літню доньку побила сусідка-ровесниця. Наразі відомо, що заявниця претензій вже немає.

21:56. Переяслав. Заявниця попросила провести роз’яснювальну роботу із сусідкою, оскільки та не прибирає спільний коридор.

1:13. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що в парку Сікорського кричать п’яні люди. Прибувши на місце, працівники поліції нікого не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасниого випадку) у селі Вінинці (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що на Бориспільщині правоохоронці знову проводять посиленні перевірки. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору