ЖИТТЯ

Чоловік вирощує вдома канабіс “для медичних потреб”: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 22 серпня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:50. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що лікар під час хірургічного втручання неналежно виконав професійний обов’язок. Наразі відкрили справу за ч.2 ст.140 ККУ (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого).

17:52. Переяслав. Поліціянти виявили у чоловіка посів канабісу, загалом 15 рослин. Він стверджує, що вирощує його для медичних потреб власного використання. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.310 (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель).

18:53. Гайшин (Переяславська ТГ). Патрульні зупинили чоловіка, який мав при собі речовину, схожу на канабіс. Справу розглядають за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

23 серпня, 0:10. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що в центрі міста компанія розпиває алькольні напої та шумить. На місці події правоохоронці нікого не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Пристромах (Студениківська ТГ) та по одній у Переяславі та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині днями затримали п’яного водія. Відео з місця події дивіться за посиланням.

Нагору