ЖИТТЯ

Чоловік втопився у Дніпрі, тіло досі шукають: як минуло 28 серпня для поліції Переяслава

За добу 28 серпня переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:19. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що з її будинку викрали мобільний телефон. Запідозрила друзів, з якими вживала алкогольні напої. За цим фактом на неї склали адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

17:22. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній чоловік хоче забрати в неї собаку. Потім сказала, що наряду поліції не потребує.

19:06. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП – зіткнулись автівки Peugeot та ВАЗ. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:18. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що у річці Дніпро втопився чоловік 1996 р.н. Він пішов плавати й не повернувся. Поліція опитала свідків. Наразі у водоймі розшукують тіло.

20:53. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до лікарні привезли дівчину 2006 р.н. з алкогольним отруєнням. Її направили в реанімаційне відділення. За цим фактом опитали матір неповнолітньої.

21:16. Світанок (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що біля заправки сталася ДТП. Авто BMW в’їхало у недіючий блокпост. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

21:35. Переяслав. Поліції повідомили, що в магазині-кафе сталася бійка. Внаслідок неї розбили холодильну вітрину. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 28 серпня на Переяславщині жінка із психічними розладами вкоротила собі віку. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору