ЖИТТЯ

Чоловік виявив викрадені речі в будинку сусіда: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 31 серпня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 31 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:46. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що в електричці Київ-Гребінка забула жіночу сумочку, в якій були телефон, гаманець з коштами у сумі 300 гривень, документи, паспорт і пенсійне посвідчення. Заявниця звернулась з метою інформування, наряд їй не був потрібен.

11:02. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що їй зателефонували невідомі особи та представились працівниками Приват банку. Повідомили, що потрібно тимчасово перевести кошти на іншу карту. Внаслідок цього, заявниця перевела 101 тисячу гривень. Наряд поліції заявниці не був потрібен. Для написання заяви, самостійно звернеться до відділу поліції.

11:56. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що невідома особа, протягом декількох днів викрала речі з будинку, проникненням через двері. Згодом, заявник виявив викрадені речі в будинку сусіда. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 статті 185 ККУ (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

13:45. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що в реанімацію доставили дитину 2008 р.н., у свідомості. Вона отруїлась невідомою речовиною. За цим фактом відібрали пояснення від лікаря та батьків.

13:53. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що їй зателефонували з невідомого номеру та сказали від імені сина скинути кошти у сумі 10 000 доларів, за не притягнення до відповідальності. Заявниця звернулась з метою інформування, факт шахрайства відсутній.

17:29. Переяслав. Поліції повідомили, що заявник являється агентом, перебуває біля відділу поліції та має намір отримати зброю, а саме пістолет Макарова із кулями та кобуру. Заявник має психічні розлади, на місці події не перебуває.

20:01. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що місцеві жителі спалюють сміття, внаслідок чого сильне задимлення та неприємний запах. На зауваження не реагують. Прибувши на місце події, поліціянти порушень громадського порядку не виявили.

22:03. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що виявив автобус, марки Mercedes, з наліпкою “волонтер”, у якого відсутня страховка та технічне обслуговування. Зв’язавшись із заявником, останній повідомив, що перебуває у Києві, звернувся з метою інформування.

22:37. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що у місті виявили підозрілу особу, 30-40 років. Одягнений в цивільний одяг, зброї не має. Невідому особу доставили до чергової частини відділу поліції.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) в Улянівці (Ташанська ТГ), Кавказі (Дівичківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 30 серпня у Переяславі у річці знайшли підозрілий предмет. Викликали відповідні служби.

Нагору