ЖИТТЯ

Пожежі в Переяславі: повідомляли про загоряння трави, а палали будівлі

Рятувальникам повідомили про загоряння трави. А палали будівлі.

Сьогодні, 2 вересня, о 12:16 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на вулиці Ковальській у Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Розвідка встановила, що загорілася дерев’яна надвірна споруда розміром 1,5х2 метри. Власник впорався з пожежею до прибуття рятувальників. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Цього ж дня о 18:03 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на вулиці Б. Хмельницького у Переяславі. На місце події спочатку відправили одне відділення у складі 3 осіб, але згодом визначили, що необхідна допомога. Тож направили ще одне відділення у складі 4 рятувальників. Розвідка встановила, що насправді горить цегляна господарча будівля площею 12 кв. метрів та речі домашнього вжитку в ній.

Локалізували загоряння о 18:26, а ліквідували – о 19:06. Пожежа знищила господарчу будівлю. Вогонь також дещо пошкодив господарчу будівлю поруч, але її все ж врятували. Причини та збитки встановлюють. Ніхто із людей не постраждав.

 

Нагадаємо, що вчора на Переяславщині горіли сінник та господарча будівля. Деталі – за посиланням.

Фото надав Денис Порохня

Нагору