ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейські затримали чоловіка з наркотиками, він намагався дати їм хабаря

За добу 8 вересня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:30. Переяслав. Надійшло повідомлення про затримання водія, який перевозив дрова без дозвільних документів. Наразі триває перевірка.

13:27. Переяслав. Поліції повідомили, що сталось ДТП між автомобілями KIA та Peugeot. Ніхто не постраждав. Ситуацію вирішили мирним шляхом.

13:56. Переяслав. Заявник повідомив, що зранку без слідів проникнення з квартири викрали велосипед. Зрештою правоохоронці склали протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

14:03. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом тижня невідомі викрадали метал та пшеницю. Зараз триває перевірка.

14:15. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про ДТП між авто Volkswagen та Таврія. Ситуацію вирішили мирним шляхом.

14:58. Переяслав. Під час патрулювання працівники поліції виявили підозрілу особу. Провівши поверхневий обшук, знайшли у чоловіка 1984 р.н. зелену речовину, зовні схожу на канабіс. Після цього він намагався дати хабаря працівникам поліції, аби уникнути відповідальності, – поклав до службового авто 970 гривень. Це зафіксувала бодікамера. Наразі відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що у Переяславі хочуть відремонтувати під’їзну дорогу до будинку на Можайській. За скільки та коли, читайте тут.

Нагору