ЖИТТЯ

Продав куртку за 2 літри горілки, а потім прийшов повертати її: як минуло 12 вересня для поліції Переяслава

За добу 12 вересня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:11. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліціянти затримали чоловіка 1991 р.н., у якого при поверхневій перевірці виявили речовину рослинного походження, зовні схожу на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

11:50. Переяслав. Поліції повідомили, що до реанімаційного відділення лікарні доставили чоловіка 1975 р.н. з черепно-мозковою травмою, внутрішньо-мозковою гематомою. Відомо, що він зловживав спиртними напоями, вів аморальний спосіб життя та перебував в реабілітаційному центрі в селі Гребля (Переяславська ТГ). 11 вересня близько 17:00 у чоловіка стався приступ епілепсії, внаслідок чого він отримав ці ушкодження.

12:01. Ковалин (Дівичківська ТГ). Поліціянти виявили у чоловіка два паперові згортки з 5 грамами речовини рослинного походження, зовні схожої на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили провадження за статтею 309 ККУ.

12:27. Переяслав. Заявниця повідомила, що минулого тижня відома їй особа отруїла трьох тварин. А 12 вересня отруїла ще одну кішку. Справу передали на розгляд дільничому.

13:29. Переяслав. На в’їзді в місто поліція зупинила авто Ford під керування водія 2001 р.н. Він пред’явив посвідчення з ознаками  підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

13:33. Гайшин (Переяславська ТГ). Поліція зупинила чоловіка 1984 р.н. При поверхневій перевірці у нього виявили 5 грамів зеленої речовини, зовні схожої на канабіс. За цим фактом відкрили провадження за статтею 309 ККУ.

17:55. Соснова (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що у нього стався конфлікт із чоловіком, який 11 вересня продав йому куртку за 2 літри горілки. Тепер прийшов забирати куртку назад. Згодом заявник повідомив поліції, що наряду не потребує. Розібрались самостійно.

18:15. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що не виявив свого велосипеда марки BMX, який мав бути у під’їзді будинку. Справу передали на розгляд карного розшуку. За цим фактом проводитимуть слідчо-розшукові дії.

13 вересня, 1:50. Переяслав. Медики повідомили поліції про побиття чоловіка 1980 р.н. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомою правого ока та рваною раною вуха його доставили у лікарню. Поліціянти встановили, що від написання заяви та пояснень постраждалий відмовився, оскільки написав заяву за місцем скоєння правопорушення у селі Панфили Яготинського району. Справою займається Яготинський відділ поліції.

13 вересня, 4:24. Переяслав. Поліції повідомили, що у ресторані спрацювала сигналізація. Зазначили, що в торговому залі зафіксували рух. Прибувши на місце події, правоохоронці підозрілих осіб та факту проникнення до ресторану не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): у Ташані (Ташанська ТГ), Єрківцях (Дівичківська ТГ), Малій Каратулі (Ташанська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ), Вінинцях (Циблівська ТГ) та Улянівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на Бориспільщині можуть тимчасово обмежувати рух транспорту, пішоходів – перевірятимуть документи. Коли саме, дізнавайтесь тут.

Нагору