ЖИТТЯ

Колишній чоловік забрав сина погостювати й не повернув мамі: як минуло 13 вересня для поліції Переяслава

За добу 13 вересня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:07. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що 5 днів тому була в гостях і в неї викрали телефон Xiaomi Redmi. Підозрює знайому, з якою відпочивала. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Наразі проводять перевірку.

14:19. Переяслав. Поліції повідомили, що біля будівлі швейної фабрики виявили жінку близько 80 років, яка загубилась. Була одягнена у домашній халат та капці. Поліціянти доставили жінку до місця проживання.

14:42. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив про шахраїв, у яких намагався купити два мопеди. Він перерахував 16 тисяч гривень, після цього зв’язок із продавцем зник. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:20. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції про те, що колишній чоловік забрав спільного сина 2013 р.н. до себе погостювати та не повертає. За цим фактом проводять перевірку.

17:35. Веселе (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що за селом сталася ДТП. Зіткнулись автівки Toyota та Opel. За цим фактом скалили адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

21:08. Переяслав. Заявниця повідомила, що шахраї зламали її сторінку в Instagram та опублікували пост про збір коштів. Звернулась для фіксації інформації. Наряду поліції не потребувала.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що з 13 вересня на території Бориспільського району ввели додаткові заходи безпеки. Які саме, дізнавайтесь тут.

Нагору