ЖИТТЯ

У Переяславі мама з дитиною так гучно вчили уроки, що сусіди викликали поліцію

За добу 22 вересня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:57. Переяслав. Патрульний інспектор у своєму рапорті повідомив, що виявив свідоцтво про реєстрацію на авто, яке має ознаки підробки. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

16:40. Переяслав. Патрульні затримали чоловіка і при поверхневому огляді виявили згорток фольги, в якому була порошкоподібна речовина, схожа на наркотичну. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:47. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що сусіди неадекватно поводяться, систематично зловживають алкоголем. За цією справою склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:46. Переяслав. Жінка повідомила, що чує, як на першому поверсі невідома б’є свою дитину. Було чути гучні крики. Як стало відомо зі слів матері, вона вчила з дитиною уроки й на підвищених тонах спілкувалася з нею.

23:05. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у приймальному відділенні лікарні невідомий неадекватно поводиться та заважає медикам працювати. Згодом стало відомо, що чоловікові надали медичну допомогу, можливо, дали заспокійлеве. Після цього він пішов додому.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі стався вибух, постраждала людина, на місці знайшли кільце від гранати. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору