ЖИТТЯ

Вночі у Переяславі було два виклики поліції від батьків: їхні діти пішли гуляти та не повернулись додому

За добу 23 вересня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:17. Переяслав. Заявник повідомив, що виявив пошкодження бампера та крила свого автомобіля. За цим фактом склали схему ДТП та відібрали пояснення.

11:22. Пологи-Чобітки (Циблівська ТГ). Патрульний повідомив, що при в’їзді в село зупинили жителя Улянівки 1980 р.н. Запитали у нього, чи має заборонені речі. Видав суху подрібнену речовину, схожу на канабіс (50 грамів). За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:55. Переяслав. Жінка повідомила, що їй сокирою погрожує колишній чоловік, з яким вони живуть в одному будинку. Факт домашнього насильства врешті не підтвердився.

15:25. Ташань (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення від дільничого про затримання чоловіка, у якого виявили пакет із речовиною, зовні схожою на коноплі. Згодом виявилось, що то була не наркотична речовина.

20:59. Переяслав.Чоловік повідомив, що його п’яний сусід буянить, кидається в бійку до своєї дружини. Наразі відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

24 вересня, 0:25. Переяслав. Жінка повідомила, що її 14-річна донька дві години тому пішла гуляти і не повернулась додому. Через деякий час надійшла заява про те, що дитина знайшлась.

2:14. Переяслав. Заявниця розповіла, що її 14-річний син близько 17:30 пішов з дому гуляти з друзями та досі не повернувся. Хлопця врешті знайшли працівники поліції.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі стався вибух, постраждала людина, на місці знайшли кільце від гранати. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору