ЖИТТЯ

На війні загинули Роман Довгиш та Олександр Мисан із Переяслава

Ще двоє захисників із Переяслава загинули на війні.

Сьогодні, 25 вересня, стало відомо про ще двох загиблих на війні переяславців. Загинули старший навідник мінометного розрахунку, солдат Роман Довгиш та командир бойової машини, молодший сержант Олександр Мисан. Про це на своїй Facebook-сторінці написав міський голова Вячеслав Саулко, передає Інформатор.

Як йдеться у повідомленні, Роман Довшиш “почав свій шлях захисника в рамках повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну з квітня цього року, залишившись вірним військовій присязі, виявивши мужність та стійкість, загинув у бою за Батьківщину в районі с. Смірне на Донеччині”. Олександр Мисан захищав Україну від початку цієї війни – з 2014 року. Загинув 23 вересня під час обстрілу в районі населеного пункту Миколаївка друга на Донеччині.

“Скільки б не випадало на наші долі втрат, кожна з них сприймається однаково боляче і додає ціни цій війні і нашій прийдешній неминучій перемозі. Маємо не схибити, не зрадити пам’яті про всіх наших хлопців, вибороти кожен кілометр нашої землі, відстояти кожну людську долю. Маємо тепер жити за себе і за них”, – написав Саулко.

Нагору