ЖИТТЯ

Покажемо вам ще більше: Інформатор Переяслав відкриває Patreon

Інформатор Переяслав відкриває Patreon. Який контент підготували для вас?

Не повірите, але це моя ювілейна тисячна публікація на сайті Інформатора. Загалом за майже два роки нашої діяльності ресурс наповнився понад 5500 замітками. Ми працюємо без вихідних та практично цілодобово, щоб ви отримували найсвіжіші новини оперативно, доступно та простою мовою. Свої руки, серця, мікрофони, диктофони та камери до цього прикладають четверо людей: дві журналістки, оператор та, власне, я.

Ми завжди позиціонували себе як незалежне видання. Вважаємо, що ЗМІ здатне заробляти на себе самостійно без дотацій від місцевої влади чи спонсорів. Тож надалі активно працюємо над тим, щоб публікувати на сайті якісні та корисні рекламні матеріали.

Також ми хочемо ставати ближчими до своєї аудиторії. Давати вам ще більше, ніж можемо на сайті, показувати зсередити життя редакції, ділитися ексклюзивним контентом. Тому для цього відкрили сторінку на Patreon. По-перше, це дозволить нам не перенасичувати сайт інформацією, яка може мати значення не для всіх. По-друге, ми зможемо зібрати разом справжніх прихильників Інформатора, а при цьому ви ще й матимете нагоду дещо допомогти нам фінансово.

Що ж таке Patreon? Це – інтернет-платформа, яка надає творчим людям та іншим незалежним проєктам можливість фінансової підтримки за системою підписок. Відповідно до рівня підписки патрони отримують доступ до ексклюзивних матеріалів від видання.

Ми підготували для вас три рівні підписки:

Кава для журналіста – 1$ на місяць

Якщо ви просто хочете нас підтримати, натомість не бажаєте отримувати додаткового контенту, то цей рівень для вас. У складні робочі дні, відволікаючись на хвилинку на каву, ми згадуватимемо про вас.

Ти маєш знати більше – 3$ на місяць

Деякі ексклюзивні великі матеріали на сайті Інформатора будуть опубліковані не повністю. Дещо ми прибережемо лише для своїх підписників. Щоб мати до таких статей та сюжетів доступ, обирайте цей рівень.

Інформатор – це ми – 5$ на місяць

А це вже для тих, хто буквально хоче стати частиною Інформатора, мати постійний контакт із журналістами редакції, отримувати екслюзивний контент. Ви лише уявіть, що передбачає цей рівень підписки:

  • чат у Telegram із нашою командою;
  • влоги про життя редакції;
  • відео з невдалими дублями зі зйомок;
  • авторські колонки із кумедними (і не тільки) історіями про нас;
  • розіграші ексклюзивного мерчу Інформатора;
  • і звичайно, те ж, що надають і попередні рівні підписки.

Тицяйте сюди, щоб дізнатися ще більше. Не зволікайте! Ми вже працюємо над тим, щоб виправдати ваші внески у розвиток нашого видання.

Віталій Усик, редактор Інформатора (Переяслав)

Нагору