ЖИТТЯ

На Бориспільщині виявили шістьох нетверезих водіїв: одного зупинили і біля Переяслава

6 нетверезих водіїв за дві доби виявила поліція Бориспільщини. Порушення були і біля Переяслава.

Поліція Бориспільщини виявила 6 нетверезих водіїв за дві останні доби. На автодорозі Бориспіль-Переяслав 40-річний бухгалтер керував Geely в стані сп’яніння. Про це повідомили на сторінці Бориспільського РУП ГУНП у Київській області у Facebook, передає Інформатор.

Також працівники відділу реагування патрульної поліції на автодорозі Гнідин-Бориспіль виявили 34-річного працівника автошколи, який перебував за кермом у стані сп’яніння. У Рогозові 36-річний чоловік керував Volkswagen напідпитку. В Старому виявили нетверезого 25-річного водія.

У Яготині правоохоронці зупинили 38-річного керманича мототранспорту з 2,67 проміле алкоголю. На автодорозі Бориспіль-Дніпро 37-річний водій Ford керував автівкою з 0,52 проміле.

На кожного з водіїв склали адмінматеріали за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Подальшу долю керманичів та транспортних засобів вирішить суд.

Нагадаємо, що 27 вересня на Переяславщині сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору