Переяслав Перейти на сайт

Привласнення коштів за комуналку та викрадення пральної машинки: як минуло 27 вересня для поліції Переяслава

За добу 27 вересня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:09. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про ДТП між двома автомобілями марки Ford та одним Audi. За цим фактом склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

10:20. Переяслав. Згідно з письмовим рапортом працівника поліції, він отримав інформацію від жителів сіл Пологи-Вергуни, Шевченкове та Виповзки (Ташанська ТГ) про те, що невідома особа привласнювала кошти за оплату комунальних послуг. Під час перевірки встановили, що це вчиняла працівниця “Укрпошти”. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

12:14. Дем’янці (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що в сільській церкві, яка рішенням громади перейшла із УПЦ мп до ПЦУ, священник УПЦ проводить службу. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

14:30. Переяслав. Заявниця повідомила, що через банківський застосунок невідомі перерахували її 19900 гривень на іншу карту. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою).

17:51. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що невідомі проникли до її будинку через вікно та двері, викрали пральну машинку. Її не було вдома протягом трьох днів до цього. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за  ч. 4 ст. 185 (Вчинення крадіжки в умовах воєнного стану).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та одну в Переяславі.

Нагадаємо, що у Переяславі жінка викрала у магазині товар, їй загрожує до 8 років позбавлення волі. Деталі читайте за посиланням.