ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте яблучний збитень

Яблучний збитень – солодкий медовий теплий напій, ідеальний варіант щоб не замерзнути. Спробуйте приготувати.

Збитень – це гарячий і ароматний старовинний напій з медом і прянощами, який зігріє вас у холодну осінню пору та розбавить кольорами ваші смакові рецептори. Не тільки смачний, але й корисний, адже містить багато вітамінів. Це смак який ви захочете відчути не один раз. Інформатор детальніше розповідає про рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 яблука
  • 4 гвоздики
  • 2 ч. л. сушеної м’яти
  • 5 ст. л. меду
  • 1 паличка кориці
  • 6 склянок води
  • імбир за смаком

Приготування:

  1. Обмийте яблука і наріжте на шматочки разом зі шкіркою. Викладіть в каструлю.
  2. Додайте м’яту, імбир, корицю і гвоздику.
  3. Залийте все водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального, варіть 15 хвилин.
  4. Заберіть каструлю з вогню, додайте мед, перемішайте, закрийте кришкою і залиште настоюватися 15-20 хвилин.
  5. Гарячий напій процідити, розлити по чашках або склянках.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

 

Нагору