Переяслав Перейти на сайт

Електромузика та статеве виховання: як цікаво завершити робочий тиждень у Переяславі

Будні дні можуть бути пізнавальними та драйвовими. Як їх провести у Переяславі?

Проведіть свої будні захопливо, відвідавши корисні лекції та благодійний виступ музичного гурту. Інформатор зібрав анонси сьогоднішніх та завтрашніх заходів.

ВИСТУП ГУРТУ “GG ГУЛЯЙГОРОД”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Коли: 6 жовтня, 18:00

Ціна: безкоштовно

“Відкритий університет” запрошує на благодійний музичний вечір на підтримку ЗСУ з відомим українським етно-електро-проєктом “GG ГуляйГород”, що поєднав український фольк із сучасною денс-музикою EDM. За плечима проєкту “GG ГуляйГород” – три альбоми, відеокліпи, концерти у Польщі, Естонії, Греції, Єгипті та Індії, участь у великих українських фестах, зокрема “Atlas Weekend”, “Respubica FEST”, “Faine Misto”, “Gogol Fest”, “Khortytsia Freedom”, “Країна Мрій” та інших.

ЛЕКЦІЇ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Де: Переяслав, 1-й корпус Центру культури та мистецтв

Коли: 7 жовтня, 15:00 – “Контрацепція та статеве“; 16:15 – “Особисті кордони. Здорові стосунки”

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією.

Безкоштовні лекції для підлітків (7-11 класи) про статеве виховання від тренерів ГО “Дівчата” – це чудова можливість ознайомитися з важливими темами. Заплановані дві лекції для підлітків від 13 до 17 років.

Нещодавно ми розповідали про Остапа Сіпа, який побував на понад двохсот стадіонах України та світу. Чим йому сподобалась арена у Переяславі, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.