ЖИТТЯ

На Переяславщині спалювали сміття та ошукували через інтернет: як для поліції минуло 8 жовтня

За добу 8 жовтня переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:30. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківського рахунку зникли 945 гривень. За цим фактом наразі проводять перевірку.

13:20. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що невідомі шахрайським способом через інтернет заволоділи його 30 тисячами гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:33. Веселе (Дівичківська ТГ). Поліції поскаржились на сусідів, які спалювали листя та сміття. Згодом по телефону повідомили, що в ситуації розібрались самостійно. Подібні виклики ще кілька разів надходили минулої доби:

  • О 16:56 у Переяславі на подвір’ї спалювали сміття та рослинні рештки. Інспектора з благоустрою у двір не впускали. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.
  • О 19:08 поліції повідомили, що у місті сусіди палять щось на городі, через що виникло велике задимлення.
  • А о 19:36 поскаржилися, що на переяславській вулиці також палять сміття. Прибувши за викликами, поліціянти вогнищ не виявили.

22:07. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що троє чоловіків на мотоциклі в’їхали в канаву. Внаслідок ДТП постраждав чоловік 2001 р.н., у нього – забої хребта, грудної клітки, струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма. Його госпіталізували до травматологічного відділення. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

23:44. Тарасівка (Ташанська ТГ). Медики госпіталізували 58-річну жінку. З її слів, на неї наїхав автомобіль, внаслідок чого вона отримала забої плечей. Під час телефонної розмови лікар швидкої повідомив, що травми, які отримала жінка, не можуть мати стосунок до ДТП. Постраждала перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. Де саме отримала травми, не пам’ятала.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Гречаниках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 жовтня на Переяславщині в автівці знайшли вибухівку, гранати, патрони та наркотики. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору