Паста болоньєзе – смачна та проста класична страва. Спробуйте приготувати.
Пропонуємо вам приготувати незамінну класику – пасту болоньєзе. Її смак різноманітний і насичений. Часом важко стримати себе, щоб не з’їсти потрійну порцію. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г спагеті
- 500 г яловичого фаршу
- 400 г томатів
- 100 г селери
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 морквина
- сіль
Приготування:
- Наріжте цибулю, моркву, часник, селеру подрібніть кубиками.
- Фарш трохи обсмажте на сухій сковороді на максимальному вогні.
- Коли яловичина змінить колір, зменшіть вогонь і додайте в ємність попередньо нарізані овочі.
- Тушкуйте суміш впродовж 5 хвилин, додайте томати, перець, посоліть та розмішайте отриману масу.
- Накрийте соус кришкою і тушкуйте протягом 30 хвилин на середньому вогні.
- За п’ять хвилин до зазначеного часу в суміш додайте дрібно нарізаний часник.
- Після того, як соус буде готовий, дайте йому трохи настоятися.
- Відваріть спагеті та на готову пасту зверху додайте соус.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.