ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте пасту болоньєзе

Паста болоньєзе – смачна та проста класична страва. Спробуйте приготувати.

Пропонуємо вам приготувати незамінну класику – пасту болоньєзе. Її смак різноманітний і насичений. Часом важко стримати себе, щоб не з’їсти потрійну порцію. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г спагеті
  • 500 г яловичого фаршу
  • 400 г томатів
  • 100 г селери
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 морквина
  • сіль

Приготування: 

  1. Наріжте цибулю, моркву, часник, селеру подрібніть кубиками.
  2. Фарш трохи обсмажте на сухій сковороді на максимальному вогні.
  3. Коли яловичина змінить колір, зменшіть вогонь і додайте в ємність попередньо нарізані овочі.
  4. Тушкуйте суміш впродовж 5 хвилин, додайте томати, перець, посоліть та розмішайте отриману масу.
  5. Накрийте соус кришкою і тушкуйте протягом 30 хвилин на середньому вогні.
  6. За п’ять хвилин до зазначеного часу в суміш додайте дрібно нарізаний часник.
  7. Після того, як соус буде готовий, дайте йому трохи настоятися.
  8. Відваріть спагеті та на готову пасту зверху додайте соус.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору