ЖИТТЯ

На Бориспільщині сталася смертельна ДТП: на чоловіка наїхав автомобіль

На Бориспільщині сталася ДТП. Внаслідок цього, помер чоловік. 

12 жовтня близько 20:00 в селі Плужники трапилась смертельна аварія. За попередньою інформацією, 27-річний водій автомобіля скоїв наїзд на потерпілого та зник з місця події. В результаті автопригоди 71-річний житель села Ташань (Ташанська ТГ) отримав травми несумісні із життям. Про це повідомили на сторінці Facebook Бориспільське РУП ГУНП у Київській області, передає Інформатор.

Не гаючи часу, було терміново введено поліцейську спецоперацію, під час якої правоохоронці розшукали правопорушника за місцем проживання та затримали автомобіль.

За фактом ДТП зі смертельним наслідком, слідчі розпочали досудове розслідування ч. 2 статті 286 ККУ (Діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого). Чоловікові загрожує до 8 років за ґратами з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Нагадаємо, що 8 жовтня у Переяславі чоловік вкоротив собі віку: тіло знайшла донька.

Нагору